Search

APARTAMENTUL URBAN CU TWIST ETNIC

Apartamentul Baba Novac este punctul de întâlnire dintre generații, dintre antic și modern, fiind o îmbinare armonioasă de elemente năstrușnice de design din anii `70-`80-`90 cu cele contemporane, din era minimalismului de bun gust.

„Un minimalism cool cu un twist” ar putea fi definiția potrivită pentru apartamentul din Baba Novac, în designul căruia s-au integrat o vastă și variată selecție de oglinzi, cu rame masive, culori și texturi contrastante, decupaje din ziare și reviste vechi, precum și obiecte cu motive tradițional românești. În spațiul micuț, compact, s-a valorificat cu multă dibăcie și inspirație fiecare colțișor, astfel încât practicabilitatea să își dea cu succes întâlnire cu esteticul, pentru o locuință prietenoasă. O astfel de locuință te încarcă pur și simplu de energie – e ca și cum canapeaua confortabilă, beculețele luminoase și reflecțiile oglinzilor te stimulează și îți dau încredere în forțele proprii.

Cu simț artistic, măiestrie și răbdare, Alina Alexe a materializat în apartamentul Baba Novac un mesaj simplu, dar puternic: „Prin design, totul se transformă și imposibilul devine un posibil fermecat.”

Info

Category:

Design

Date:

mai 30, 2017