Search

MARA MURA

”O plimbare relaxată pe romantica stradă din spatele Ateneului îți trezește pofta de dulce și frumos. Te lași cuprinsă de reverie și nu mică ți-e mirarea când, la câțiva pași, visul prinde contur: fațada armonioasă, terasa cochetă, vitrina care spune o poveste de sezon – toate te ispitesc să treci pragul cofetăriei Mara Mura, pentru câteva prețioase clipe de copilărie și răsfăț“, povestește Mariana Nicolae,  despre întâlnirea ei cu micuța, dar cocheta, cofetărie bucureșteană.
 
Mara Mura este întruchiparea arhitecturală a femeii moderne, care emană simultan atât ghidușia unei copile neastâmpărate, cât și rafinamentul unei doamne aristocrate, într-un melanj dulce-ispititor. Cofetăria de la numărul 5 de pe strada Benjamin Franklin este îmbietoare pentru cei mici și cei mari deopotrivă, printr-un joc vesel de nuanțe pastelate cu texturi și forme ce alcătuiesc împreună un echilibru inedit între elegant și modern, rafinament și inocență.
 
Mara Mura te aduce mai aproape de gusturile copilăriei, cu prăjituri de casă preparate cu drag, grijă, atenție pentru detalii și ingrediente nobile, așa că dacă aveți drum prin zonă, lăsați pașii să vă poarte singuri, veți ajunge exact unde vă doriți!

Info

Category:

Design

Date:

mai 30, 2017