Search

SOMETHING OLD

SOMETHING NEW

SOMETHING BORROWED

SOMETHING CUTE

COLECȚIA VATRA

Când ne adunăm alături de cei din jurul nostru, formăm un spațiu al uniunii – acasă sau la birou. Asta înseamnă un mozaic al firilor, ideilor și comportamentelor noastre, pe care le punem să dospească. O vatră modernă împrumută creații de ceramică onctuoasă privirii, câteva amintiri împletite din alte vremuri și niște detalii pe care le strângem cu drag din cele mai neașteptate locuri.

S-ajungă frumos la tine, împreună cu un gând bun de la Decoraktiva

VEZI TOATĂ COLECȚIA

COLECȚIA BOUDOIR

Spațiu și timp pentru noi înșine, în epoca pe care o trăim, mai avem când rămânem singuri să pătrundem în ritualuri de curățare și îngrijire. Pentru aceste momente – sărbătoare ale fiecărei zile, am colajat obiecte care să îți activeze recunoștința pentru clipa prezentului. Ele există pentru a-ți face experiențele rutinante să fie highlight-ul tău personal. Așa îți celebrezi viața. Așa se face puțină magie.

Cele rele să se spele, cele bune să se-adune, împreună cu un gând curat de la Decoraktiva.

VEZI TOATĂ COLECȚIA

COLECȚIA SERAFIM

Locurile unde ne purtăm viața alcătuiesc harta noastră personală. Acolo unde ne petrecem mult timp vrem să fim protejați, vrem să stăm sub o cupolă de siguranță. Vrem să ne amintim de unde am plecat și unde am ajuns și care sunt reperele la care ne referim când avem nevoie de noroc, de iertare, de îndrumare. Simbolurilor care ne duc în siguranță imediat le stă cel mai bine în lemn, încrustate, și în ceramică.

Să fie într-un ceas bun și cu un gând blând de la Decoraktiva.

VEZI TOATĂ COLECȚIA